PRESS RELEASE: MyRoute-app finally gains access to Apple Carplay • @Timo-Martosatiman-MRA

  Do you really talk about the App MyRouteApp (MRA) or the separate App ‚Navigation, by MRA.

  This only make sence. MRA is a planning tool, Navigation not included. What will I do with CarPlay for planning a Tour with MRA only? • Hi Myrouteapp Team; it’s great news you are working on the Navigation App to support Apple Carplay!
  I really think it will be a great benefit for the users and for your commercial sales as well😉
  At the moment I did a lot of research to find an navigation Carplay App what can import Gpx and others.
  I found only one😉 but this is not so userfriendly As your Navi app! Hope you will bring it on the market soon!
  Regards,
  Marco • MyrouteApp,

  Bijna 2 maanden gelezen zag ik jullie vol trots aankondigen dat er een doorbraak is op het gebied van development voor carplay.

  Ik vroeg me nu af wat vandaag de dag de status is. Dit op het gebied van te verwachten functies en wanneer we een beta kunnen verwachten.

  Ik ben benieuwd.

  Ik hoor van jullie.

  Ongeduldige Igor 😉 • @Igor-3 Is er al meer nieuws? We zijn bijna in 2021. Hoe verloopt het ontwikkel proces. Wanneer kan ik MyRoute-app verwachten op carplay? • Ik kan er in elk geval niks over vinden in de roadmap: https://myrouteapp.ac-page.com/roadmap-main-page
  Maar die is denk ik alleen voor MRA bedoeld, niet voor Navigation. Hoewel Navigation het meest gebruikt wordt om voorgetekende routes te rijden, zou het inderdaad wel prettig zijn als ook de A naar B navigatie handiger wordt doormiddel van Carplay (en Android Auto!) functies. Je leert dan beter met Navigation omgaan, om de simpele reden dat je het vaker zult gebruiken. Ik ben dus ook wel benieuwd, ook al heb ik geen Apple device 😉 • @Igor-3

  Op onze vraag of er al zicht was op het gebruik van de navigation app met carplay, kregen wij van Hans-van-de-ven-mra-master dit antwoord, 06/11/20

  @Luc-Watty

  Hallo Luc, nog niet, nog even geduld • Do you have already an update when the Navigation App is compatible with apple CarPlay? Many thanks in advance!


 • RouteXperts

  @Reinout-Karman There will be an announcement when Apple Carplay is ready.


Log in to reply
 

Ambassadors
Want to participate in the MyRoute-app community, get recognized and grab cool rewards? Perhaps you'd like to become a MRA Ambassador.
ACTIVE USERS
POPULAR TOPICS MY GROUPS