Tuurlijk gewoon rijden hoor  • Re: Wel of niet motorrijden tijdens de corona crisis...

    Vandaag op de motor een leuk rondje gedaan. Goed afstand gehouden en ervan genoten. Zou niet weten hoe ik hiervan Corona kan oplopen.  • Uiteraard krijg je hiervan geen Corona.
    En als je zeker weet dat je niet onderuit zal gaan of net deze ene keer door een uilskuiken of ander dier wordt verrast, zou ik ook gewoon blijven doorrijden. Echter, als je net als mountainbikers, paardrijders of paragliders het avontuur opzoekt, bestaat de kans dat je onfortuinlijk genoeg met een kleine breuk naar het ziekenhuis moet.
    De vraag is of je daar op dit moment wilt zijn. Op de SEH loop je kans dat je 2 dagen mag wachten tot je geholpen wordt. Niet fijn en je belast het systeem wat daar op dit moment niet op zit te wachten. Ook ik heb gewoon gereden, maar nadat ik bovenstaande hoorde van een ambulance broeder, voel ik mij gewoon wat minder comfortabel. Ik hoop dat je dit in je overwegingen meeneemt.
    groet


Log in to reply
 

Ambassadors
Want to participate in the MyRoute-app community, get recognized and grab cool rewards? Perhaps you'd like to become a MRA Ambassador.
ACTIVE USERS
POPULAR TOPICS MY GROUPS