Theo • ik heb een Tom Tom 550 gekocht hoe kan ik de routes overzetten.
  hoor het graag • 3 Manieren.

  1. Via een USB kabel. In MRA de Route in GPX formaat opslaan op je Harde schijf en dan via USB kopieren naar je Rider. De rider opstarten. Er wordt vervolgens gevraagd om routes te importeren
  2. Via een MicroSD kaart. In MRA de route in GPX formaat opslaan op je MicroSD kaart. De kaart in je Rider stoppen en dan de Rider opstarten. Er wordt vervolgens gevraagd om routes te importeren.
  3. Eigenlijk de mooiste methode. Zorg voor een TomTom MyDrive account. Deze kan je aanmaken op Mydrive.tomtom.com. Ga bij je actieve route in MRA naar "Opslaan als". Kies onderaan voor TomTom Mydrive. Vul je account gegevens van TomTom Mydrive in en druk op verzenden.
   In de Rider moet je ook aangemeld zijn met dezelfde MyDrive gegevens. Zodra je Rider een internet verbinding heeft. Wordt de route automatisch naar je Rider gehaald.
   Het mooie van deze methode is dat je overal waar je internet verbinding hebt, een route in je Rider kan krijgen via je Smartphone (met de MRA app)

Log in to reply
 

Ambassadors
Want to participate in the MyRoute-app community, get recognized and grab cool rewards? Perhaps you'd like to become a MRA Ambassador.
ACTIVE USERS
POPULAR TOPICS MY GROUPS