nieuwe gebruiker • hallo allen, ik heb deze app leren kennen en vond het een makkelijke app. ik ben echter geen motorrijder (meer) maar rijd nu met een camper. zoals motorrijders zoek ik graag de mooie wegen op. dus de app geprobeerd maar telkens ik een route naar mijn garmin camper 660 stuurde reed hij de kortste weg. ik dacht dat het was omdat ik geen golden was en dus de HERE kaart niet gebruikte. enfin voor het kort te maken blijkt nu dat mijn campergps herberekenen niet kan uitzetten. mijn gps wil ik niet wegdoen omdat hij rekening houdt met de afmetingen van mijn camper wat nogal eens nuttig kan zijn in kleine dorpen of bergwegels. Bestaat er een kans dat er ooit in de navigationapp een optie toegevoegd wordt waarin er rekening gehouden wordt met de afmetingen? zou voor veel camperaars leuk zijn.


 • Instructor

  @marc-31

  Hallo @marc-31, welkom op het forum.

  Of die optie ooit wordt toegevoegd, durf ik niet te zeggen. Wel hoe je de rechte lijnen kunt voorkomen. Dit kun je voorkomen door de Track te gebruiken in plaats van de route. Als de Garmin Camper 660 deze kan verwerken. Kijk eens of er een optie "Sporen" of "Tracks" in een van de menu's staat.
  Als je de route via MRA in de 660 zet, wordt er zowel, afhankelijk van je keuze of connector, een route en een track met POI's overgezet. Laat de route dan links liggen en laat je 660 de Track omzetten naar een reis, dan heb je geen rechte lijnen meer en mogelijk wordt er door de 660 wel rekening gehouden met de hoogte, breedte en gewicht van je camper of je op bepaalde wegen niet mag / kunt komen.
  Als je vervolgens de Track ook nog zichtbaar kunt maken in de 660, kun je ook zien of je nog op de geplande route zit. • @Hans-van-de-Ven-MRA-Master helaas kan er ook niet met sporen gewerkt worden....tzal terug geld op tafel leggen zijn voor de navigation app en met beide werken.... • @marc-31 Is die Garmin Camper 660 in enige zin (type-)gerelateerd aan de Garmin Zümo660 ? Ik dacht weliswaar ook in eerste instantie dat het gebruiken van een track de oplossing was (de Zümo660 bijvoorbeeld kon inderdaad overweg met tracks als ik het mij nog goed herinner). Maar als herberekenen niét uit kan worden gezet, zal mijns inziens de eerste de beste afwijking van de route als gevolg kunnen hebben dat hij jou "volgens de logica van de Garmin Camper660" naar het eindpunt zal brengen. Ik durf niet méér te zeggen, want ieder GPS-type durft daarop anders te reageren, zelfs tussen types binnen hetzelfde merk (want bijvoorbeeld de Garmin Zümo660 en de Zümo595 reageren wezenlijk anders op afwijkingen van een ingestelde route). • (gelieve mijn reactie te lezen in de wetenschap dat ik jouw reactie van hierboven nog niet had gelezen, @marc-31)


 • Instructor

  @marc-31
  Misschien heb je hier iets aan? • @Hans-van-de-Ven-MRA-Master Bedankt, had het ook al gelezen, maar maakt het heel ingewikkeld. Het zal de app aankopen worden.


Log in to reply
 

Ambassadors
Want to participate in the MyRoute-app community, get recognized and grab cool rewards? Perhaps you'd like to become a MRA Ambassador.
ACTIVE USERS
POPULAR TOPICS MY GROUPS